maanantai 7. lokakuuta 2013

Esiintyminen Flamingossa

Isabelin ensimmäinen joukkuevoimistelu esiintyminen oli 28.9 Flamingossa, liikkuva Vantaa -tapahtumassa. Isabel jännitti ja odotti kovasti esiintymistä, mutta aamulla vähän ennen lähtöä hän ilmoitti ettei aio lähteä esiintymään. Olin aivan huuli pyöreänä, että MITÄ?! Kyse oli kuitenkin vain esiintymispuvusta, jota neidillä ei vielä ole. Selitin tytölle, että hän saa lainata voikkakaverin pukua joka esiintyy toisessa ryhmässä. Hetken aikaa vielä Neiti kiukutteli, mutta onneksi lopulta sain hänet sängystä ylös ja ulos ulko-ovesta ilman sen suurempaa draamaa.


Esiintymispaikalle päästyään tyttö oli yhtä hymyä ja sai lainaan esiintymispuvun niin kuin olin hänelle sanonut. Puvun vaihdon jälkeen koko joukkue treenasi hetken aikaa esitystä ja venyttelivät. Isabel esiintyi ensimmäisessä ryhmässä.


Esiintyminen meni hienosti ja pikkuneidit sulattivat sydämiä. Pientä jännitystä ja jäykkyyttä huomasin ainakin omassa tytössä. Tony kuvasi edessä esiintymisen videolle ja minä seisoin vähän kauenpana Joacimin kanssa ja pidättelin itkua, niin kuin aina kun näen ihania esityksiä tai penkkariautoja. Saa nauraa, nauran itsekkin itselleni tässä asiassa, herkkis mikä herkkis.
Olin sopinut äidin ja siskon kanssa, että hekin tulevat katsomaan Isabelin ensimmäistä esitystä, mutta en nähnyt heitä siellä silloin kun esitys alkoi. Löysin heidät sen jälkeen, kun tulimme Bellan kanssa palauttamasta lainapukua. Olivat kerenneet katsomaan kuulema koko esityksen.

 Joacim rakastui siskonsa nutturaan, eikä millään olisi halunnut päästää siitä irti. Lopulta Joacim oli pakko siirtää Isabelin vierestä, kun Isabel ei oikein tykännyt kovakouraisesta kampaajasta.


Kaksi muutakin joukkuetta Sc Vantaalta esiintyi samassa tapahtumassa ja tietenkin jäimme ne katsomaan. Isabel katseli innoissaan eturivissä toisten esiintymisiä ja sanoi että hänestäkin tulee yhtä notkea kuin vanhemmistä voimistelijoista.
Hienosti on neiti kehittynyt, etuspagaatti toisella jalalla onnistuu melkein täydellisesti samoin sivuspagaatti, mutta etuspagaatti toisella jalalla vielä jää aikalailla vajaaksi. Hurjasti on siis notkeutta tullut lyhyessä ajassa. Silta on ollut alusta asti aivan lempparivenytys ja sitä ollaankin harjoiteltu joka päivä ainakin kymmenen kertaa.

Saatiin vapaaliput Flamingo spahan ja Naurusaareen, kun osallistuttiin johonkin lastenliikuntaa kehittävään juttuun. Mikäs siinä, liput on voimassa ensi kuun loppuun asti. Flamingospa 2+2, mutta Joacim on vähän turhan pieni vielä lähtemään uiskentelemaan, joten sovin veljeni kanssa, että nappaan kummipoikani uimaan meidän kanssa ja he viettävät sen aikaa pikku-ukkelimme kanssa. Naurusaareen mukaan pääsee sitten kummityttöni.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti