torstai 24. lokakuuta 2013

Kanasalaatti

Päätettiin vaihteeksi tehdä hiukan "kevyempää" ruokaa kun oli mökkireissulta jäänyt maustamattomia kanafileitä jotka sitten päätettiin marinoida omaan tyyliin.

Helppo marinadi kanalle
Reilusti öljyä (mikä tahansa käy, meillä rypsiöljy)
Soijaa
Pippuria (ehdottomasti myllystä!)
Ripaus chiliä
Currya

Annetaan marinoitua tarpeeksi kauan, meillä riitti 30minuuttia. Marinoinnin jälkeen paistettiin pannulla ilman öljyä.

Vinkkinä että halloumiin tulee makua kun paistaa heti kanojen jälkeen samalla pannulla.




Toimi muuten tosi hyvin salaatin kanssa näillä mausteilla, salaattikaan ei ollut ihan perussettiä, vaan salaatin seassa oli avokadoa, myllysuolaa ja -pippuria, sitruunamehua ja erikseen mansikoita, halloumia ja fetaa. Mansikat oli erikseen sen takia ettei vetistä salaattia. Bellakin tykkäsi niin paljon että halusi ottaa useamman annoksen.




-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti