tiistai 8. lokakuuta 2013

Mökkeilyä

Viime viikolla, keskellä koeviikkoa Tonyllä oli muutama päivä vapaata, joten suuntasimme mökille niin kuin olimme mummin kanssa sopineet. (Terveisiä Espanjaan! ;) ) Tarkoituksena oli purkaa trampoliini ja laittaa se talvisäilöön. Nappasimme Susan ja Hirmun matkaan tiistai-iltana Bellan voikan jälkeen ja mökillä olimme vasta 20.30, mutta tietenkin saunaan piti päästä, iltapalaa syödä ja höpötellä, joten nukkumaanmeno hieman viivästyi ja me aikuiset menimme nukkumaan vasta kahden jälkeen yöllä.




Aamulla ei ollut ihan niin hehkeä ja tarmokas olo, kun oli tullut valvottua vähän liikaa. Aamu meni sitten vaan pötkötellessä ja hörppien kahvia. Lopulta sain Bellan ulos sanomalla, että trampoliini puretaan kohta, samantien hirveällä kiireellä pomppimaan tämän vuoden viimeiset pomput trampoliinissa. Susa säntäsi perään hyppimään Bellan kanssa. Huomatkaa tyylikäs mökkiluukki! Ei sitä aina tarvitse näyttii niin hienolta, edes kuvissa, vai?








Lintuparka oli ilmeisesti päässyt terassille jostain ja jäänyt sinne jumiin, lopulta kuupahti kumisaappaaseen :(
Ulkoilun jälkeen tehtiin ruokaa ja käytiin saunassa, vaikka meidän oli tarkoitus lähteä Keskiviikkoiltana, suunnitelmat kuitenkin muuttui ja päätimme, että lähdemme vasta aamulla kuuden aikaa.

Aamulla hyvin väsyneet lapsukaiset ja Susa istuivat takapenkillä välillä torkkuen, tai ainakin lapset torkkuivat. Tony yritti pienessä aamuruuhkassa keretä töihin ajoissa, ja onneksi kerkesi.


Taas tuli hinku mennä mökille heti uudestaan, mutta tämän viikon vapaapäivät on pyhitetty kodille. Täytyy kurkkia kalenteriin jos sieltä löytyisi sopiva väli päästä mökille, tiedän kyllä suoraan ettei se onnistu ainakaan kahteen seuraavaan viikkoon.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti