maanantai 14. lokakuuta 2013

Lukio

Ensimmäinen jakso on takana päin ja kokeet meni päin peetä, näin suoraan sanottuna. Kokeita ei olla vielä saatu takaisin, toivottavasti kohta ne tipahtaisi tuolta postiluukusta. 
Toinen jakso on alkanut ihan kivasti ja nyt voi jo sanoa, että opiskeleekin. Aineita on tähän jaksoon neljä; äidinkieli, ruotsi (kertaus), matematiikka (kertaus) ja psykologia. Kaikissa aineissa tehtävänannot on mielestäni aika laajat ja siihen päälle vielä asioiden opiskelu ennen tehtävän tekoa + lisätehtävät = paljon tekemistä.

Selkeä järjestys?

On omituista opiskella näin etäopiskeluna, kun tarvitsee joka asiaan tietokonetta, kaikki ohjeet ja tehtävät on tietokoneella samoin "oppitunnit", eli etätunnit. Myös joitakin opetusvideoita löytyy kurssien omilta sivuilta ja kasa linkkejä missä voisi ehkä vähän ahkerammin käydä, että saisi maksimoitua oman opiskelun.

Näin paljon Tonyä inspiroi äidinkieli

Ollaan kuitenkin hyvässä vauhdissa, heti jakson alettua palautettiin kaikki ns. alkutehtävät ja katsoimme seuraavan viikon tehtäviä. Välillä tehtäviä lukiessa alkoi epätoivo vallata mielen, mutta kun tehtävää alkaa tekemään ei se tunnukkaan niin mahdottomalta, mitä aluksi ajatteli.

Toivottavasti tämä jakso menee paremmin kuin ensimmäinen!

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti