torstai 10. lokakuuta 2013

Nukkuvat pienokaiset + postaus toivomuksia?

Varmasti jokainen vanhempi käy katsomassa lapsiaan kun he ovat nukahtaneet, ainakin jossain vaiheessa. Kävin tarkistamassa joka ilta neljän vuoden ajan, että hengittääkö tyttö vielä. Rauhoituin sen jälkeen kun tulin raskaaksi ja luotin, että tyttö kyllä hengittää. Joka ilta silti kävin sanomassa hyvää yötä vielä kerran ennen kuin itse menin nukkumaan. 

Nyt on lapsia kaksi joille käyn joka ilta sanomassa hyvät yöt ja peittelen molemmat ennen kuin itse painun nukkumaan. Usein Isabelin saa siirtää jalkopäästä omalle tyynylle nukkumaan ja monesti on saanut pidätellä naurua katsellessa mitä uskomattomampia nukkumisasentoja.


Nukkuva lapsi on suloinen


Joacim on pyörinyt kuin väkkärä nukkuessaan jo jonkun aikaa, mutta nyt vasta on alkanut kääntymään mahalleen ja nukkuu muuten tismalleen samassa asennossa kuin äitinsä. :D Vielä kuitenkin käännän pojan selälleen tai kyljelleen nukkumaan jos on mahalleen kääntynyt nukkuessa, vaikka onhan tuo jo sen verran iso poika, että kääntyisi itse jos alkaisi ahdistamaan, mutta silti ihan varmuuden ja oman mielenrauhan vuoksi näin teen.

Ja nyt hei rakkaat lukijat, postausehdotuksia ottaisin mielelläni vastaan! Olisi kiva saada tietää mikä kiinnostaa ja mikä ei, vai kaipaako blogi jotain?

-Tia

10 kommenttia:

  1. Kaipailisin päivä kanssani postausta, sekä että kirjoittaisit vaikka itsestäsi jonkun syvällisemmän postauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon monta kertaa päättänyt, että teen "päivä kanssani" postauksen, mutta muistan sen vasta iltapäivällä, täytyy pistää muistutus aamuksi niin muistan sen tehdä. :D "kuka minä olen" postaus on kyllä tulossa, kunhan saan sen kirjoitettua loppuun asti :)

      Poista
  2. Lasten päivittäisruutineista olisi kiva saada postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta, "lasten päivärutiini" postaus ei olekkaan tullut mieleen. Pistän sen korvan taakse :)

      Poista
  3. Ruokareseptejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama resepti on jo mielessä minkä voisin blogissa jakaa. Ja muuta on tainnut jo blogin puolella näkyä. :)

      Poista
  4. Linkkaa tämän hetken kuunnelluimmat kappaleet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutaman "top 5 lista" postauksen olen jo tehnyt ja jatkossa myös tullaan näkemään "top 5 lista" postauksia :)

      Poista
  5. Voisit tehdä arkimeikistäsi postauksen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ollut pitkään harkinnassa, mutta niin harvoin kuitenkin jaksan/kerkeän meikkaamaan ja silloin kun kerkeän niin kuvia en muista ottaa. Lupaan, että meikkipostaus kyllä tulee :)

      Poista