perjantai 18. lokakuuta 2013

Iskän kuulumisia

Terveppä terve

 Taitaa olla taas melkoinen aika viimeisimmästä päivityksestä mun suunnalta. No onhan tässä ollut kaikenlaista, töissä käyminen on tainnut viedä melko lailla kaiken ajan. Ja tulihan tuossa oltua korkeassa kuumeessa noin kolme päivää(siitä kohta lisää...) ja vietettyä aikaa mökillä.
Mutta aloitetaanpas töistä, jossa on melkoinen rumba menossa kun työpaikan remontti Keravan alepassa alkaa 23.10 ja päättyy 7.11. Tänä aikana olen toisessa kohteessa töissä. Löydät minut siis Helsingistä kyseisenä aikana Kruunuhaan alepasta. Saa tulla moikkaamaan jos joku tuttu tunnistaa mut sieltä. 
Meinas olla melkoinen shokki kuulla että vasta aloittanut työt ja rempan alta pääsee heti tekemään pikavisiitin Helsinkiin. No enköhän mä sinne pääse. Nauratti vaan kun mulla on työvuoro viikonloppuna kello 23.10 asti että mitenhän sitä lähtisi julkisilla kotiin. Eli pataässään laulamaan karaokea ja sitten kotiin. "rohkaisua" Helsingin yöstä. Eikö niin?

Mä ja polle

  No Tia onkin jo kertonut jo että olin tosissaan kuumeessa tuossa männä viikolla ja sitkeässä se olikin. Niin sitkeässä että sunnuntaipäivällä oli pakko mennä lääkäriin, työvuoro kun oli, niin pakko oli samana päivänä mennä. Mutta odotappas vaan kun alkaa työnantajan lääkäristä kuulua että viikonloppu- ja iltapäivystys ei kuulu työterveyshuollon piiriin että menee omakustanteisesti jos tänne tulet, muuten ihan ok, mutta olisi siitä mullekin voinut tietysti kertoa, sillä aiemmin kun olen samalla työnantajalla ollut asiat oli toisin, onneksi sain ajan peruttua. Ja eikun Peijakseen...
 Ilmoitan että korkeeta kuumetta kolme päivää, vastaanottaja kysyy voiko olla jotain mistä johtuisi? Bella sitte reippaana tyttönä ilmottaa että "onhan sulla iskä toi varvas.." Niin se varvas josta iskän ei pitänyt sanoa mutta sanotaan nyt silti. Hoitajalle päästiin ja  mitattii kuumeet ja tulehdusarvot, koholla kaikki ja varpaasta hoitajan mielestä johtu. No aikun kiva.
 Ja eikun odottelemaan iloisesti hämärän rajamailla mukavassa tuolissa johon herkästi nukahtaa kuin nostaa jalat ylös, ja vaimo tökkii että pysy hereillä jos sattuis huutamaan mun nimeä. No kuusi tuntia ja 15 minuuttia siellä meni.
Ja varvas paketissa ja antibiootit mukana, kun varpaan iho oli pahasti haavoilla ja tulehtunut. 
Näin ihan varoituksen sanana kaikille jotka työskentelee jalkojen päällä! Ottakaa kengät tauolla pois ja tuulettakaa välillä ja hoitakaa heti jos tulee pienintäkään haavaa. Voin sanoa ettei ole siteiden vaihtojen ja antibioottikuurin arvoista. Mutta jos toisessa vaakakupissa painaa: verenmyrkytys, pahempi tulehdus ja muut sellaiset vaivat niin nämä ovat vielä pientä.

Mutta nyt käytiin mökillä ja sieltä ainoastaan muutama iloinen kuva. Kylmä oli mutta takka lämmitti. Ja sattuipa myös kaunis syyspäivä.

Koskelta

Pihapiiristä napattu kuva, samanlainen löytyy myös talvesta ja keväällä olis tarkoitus ottaa kevätkuva 



Danakin pääsi taas elementtiinsä, sekoiluun




























Siinähän sitä taas kerrakseen, mutta seuraavalla kerralla voisin vaikka kertoa mitä ne Peijaksessa jätti tekemättä kun esittelin toisenkin varpaani
-Tony-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti