sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kolme vauvaa

Tällä hetkellä mulla on kolme vauvaa hoidettavana. Isabel pieni riiviöinen, neiti on ollut hieman tekemistä vaille ja tylsistyneenä ollut hieman mahdoton. Joacim pieni tuholainen, ehtii joka paikaan ja kaipaa aika ajoin todella paljon huomiota, ja uutena juttuna myös nukuttamista, ennen nukahtanut saman tien sänkyyn laskiessa. Ja sitten vielä meidän isoisimies Tony. Toinen on korkeassa kuumeessa jo kolmatta päivää. Perjantaina alkanut kuume + iltavuoro ei ilmeisesti sopinut yhteen, yritin kyllä saada Tonyä jo perjantaina lääkäriin, mutta eipä häntä kiinnostanut, "lepään lauantaina, kun on vapaapäivä".



Bella pääsi pihahommiin lehtiä haravoimaan ja leikkimään Papan kanssa. "Syksy ja kesä ja talvi on mun lempivuoden ajat, tai siis tykkään kaikista. Syksystä sen takia kun lehdet on niin ihanan näköisiä" 

Isi anna mäkin luen sitä Seiskaa!

Lauantai aamuna kuumetta oli jo lähemmäksi 39 astetta, Buranan jälkeen sai kuitenkin kuumeen laskemaan. Tony halusi uhmata kuumettaan ja menimme äitini luokse syömään. "Saahan sielläkin levättyä ja myös hyvää ruokaa, mulla on ihan hyvä olo". 
Askarreltiin äidin kanssa Isabelin esitysasuun koristeita, mutta siitä erikseen vähän myöhemmin, kun puku on kokonaan valmis.

Kotiin kun tultiin kuume oli noussut jo 39,8 asteeseen, en meinannut pystyä nukkumaan kun toinen hengitti niin nopeasti ja tärisi niin, että koko sänky heilui. Tänä aamuna kuumetta edelleen yli 39 astetta ja vihdoin sain Tonyn varaamaan lääkärin ja ilmoittamaan töihin, että tänään ei töihin pääse. 
Ihan tylsää, että Tonyn vapaapäivä meni kipeänä, mutta onneksi kuitenkin päästiin äidin luokse, mullakin oli seuraa ja nähtiin siskoakin joka oli Tampereelta tullut syysloman viettoon.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti