perjantai 25. lokakuuta 2013

TOIVEPOSTAUS: Arkimeikki

Tämän postauksen toteuttaminen ei ollutkaan niin helppo homma mitä ajattelin. Muutamat "työvaiheet" unohdin kuvata, mutta kerron ne sitten kirjoittamalla.
Huomautuksen sana, en meikkaa oikeaoppisesti ja meikki-tuotteet ovat suurimmalta osin markettikamaa, ihmeisiin ei pysty, mutta ajavat kyllä asiansa.


Arkimeikkiin tarvittavat tuotteet: Clearasil-peitepuikko (murrosikä vissiin alkanut vasta nyt), L´oréalin lumi-meikkivoide, Blistexin Lips brilliance-huulirasva (menee loistavasti huulikiiltona/-punana vahvan pigmentin takia), Maybelline TerraSun-aurinkopuuteri, Rimmelin Stay Matte-puuteri, Maybellinen the one by one volum express-ripsiväri, IsaDoran Estra volume-ripsiväri. Kuvasta puuttuu Lumenen Harmaanruskea-kulmakynä ja ripsientaivutin, joka on ostettu ostettu varmaankin prismasta.


Meikitön nassu

Laitan ennen meikkaamista Yves Rocherin Hydra specific-päivävoidetta.


Kuva 1: Ensimmäiseksi laitan peitepuikkoa ja tasoitan hieman.
Kuva 2: Laitan meikkivoiteen. Levitän kuvassa näkyvällä sienellä (ja tiedän kyllä, että sienellä ei saisi levittää meikkivoidetta)


Meikkivoiteen levittämisen jälkeen iho näyttää tasaisemmalta ja suurimmat näppylät saatu piiloon. Hyvin huomaa, että käyttämäni Clearasil-peitepuikko ei hoida työtään kunnolla, pitäisi panostaa kunnon peitevoiteeseen, koska näppyjä naamassa on todella paljon, jos vertaa kasvojen ihoa siihen mitä se oli teini-iässä.


Seuraavaksi Lumenen kulmakynällä laitan ns. kulmakarvat päähän. Omaan niin vaaleat kulmakarvat, ettei niitä tunnu huomaavan kunnolla ja kulmakynän käyttö pelkästään saa ihmeitä aikaan.


Sitten taivuttelen räpsyttimet ojennukseen, ennen ripsivärin laittoa



Käytän jostain kumman syystä kahta ripsiväriä (yleensä), jos on kiire pärjään kyllä pelkästään Maybellinen-ripsarilla. Ostin IsaDoran-Ripsivärin, kun muistelin sen olevan hyvä ja vanha ripsiväri veteli viimeisiä (tosin vieläkin saan väriä sieltä). No kuitenkin, en tykännytkään IsaDorasta, koska jos sitä laittaa suoraan ilman toista ripsiväriä, suoristaa se ripset samantien ja väriä tulee kerrallaan liikaa, tuntuu, että ripset vähenee puoleen. Tämän vuoksi käytän ensin (suosikki) Maybelline-ripsiväriä, ja tällä myös laitan alaripset. Tämän jälkeen (jos on aikaa muutama senkunti enemmän) laitan IsaDoran-ripsiväriä antamaan vähän enemmän väriä ja näyttävyyttä ripsiin.


Kuva 1: Vain Maybelline
Kuva 2: Molemmat ripsivärit


Tässä kohtaa viimeistään järjestys menee ihan nurinkurin, kun nyt vasta se puuteri. Puuterin ostin kamalassa paniikissa, kun vanha puuteri otti ja loppui kokonaan. Ensimmäinen sävyltään suht' hyvä sai lähteä mukaan ja se oli juurikin tuo Rimmelin Stay Matte. Ihan hyvin ajaa asiansa, mutta on niitä parempiakin puutereita ollut käytössä.


Lopuksi viimeistelen meikin aurinkopuuterilla ja Blistexin huulirasvalla. Aurinkopuuteria käytän poskipunan sijasta, koska tykkään sen tuomasta heleydestä ja väristä, mutta koko naamaan en sitä laita kun en halua kimaltaa, kuin vastasatanut lumi auringonpaisteella.
Blistexin huulirasvassa on voimaks pigmentti, joten en sitä muuten käytä, ainoastaan kun laitan muutakin meikkiä. Ostin huulirasvan, koska tarvitsin uuden ja huuleni oli todella rohtuneet, kauhistukseni huomasin, että huulirasva värjää niin paljon huulia. Pakkauksessa luki, että antaan pienen sävyn tms., mutta mielestäni "pieni sävy" on vähäteltyä huulirasvan väristä.


Ja lopputulos näyttää tältä.

Tälläiseen meikkiin aikaa kuluu viisi minuuttia, joten aikaa se ei oikeastaan vie ollenkaan. Laiskuuttani vain jätän meikkaamatta. Inhoan myös meikkien pesemistä pois, joten tämäkin on osa syy siihen minkä takia meikkaan noin 2-5 kertaa viikossa. On myös sellaisia viikkoja, jolloin meikkaan joka päivä, mutta myös niitä viikkoja on usein etten meikkaa ollenkaan.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti